About Us

FeroDeco wallpaper adalah sebuah syarikat persendirian yang bergerak di bidang Interior decoration Supplly dengan pakar pemasangan Wallpaper  dan jugak renovation pejabat. Syarikat ini berdiri sejak tahun 2002 yang ditubuhkan oleh beberapa tenaga professional yang sudah berpengalaman dalam dunia pemasangan Wallpaper.

Memasuki era persaingan yang semakin kompetitif, kami berusaha untuk tetap memberikan perkhidmatan yang terbaik bagi semua pelanggan kami. Dengan disokong oleh pengeluar dalam negeri, maupun di luar negeri kami siap melayani keperluan pengguna dengan pelbagai variasi produk.

Kepuasan semua pelanggan mahupun pembekal yang selama ini telah bekerja sama dengan kami merupakan kebanggaan tersendiri bagi team  kami, dan memotivasi kami untuk terus berbuat yang lebih baik. Kami sedar bahawa kejayaan kami hingga saat ini adalah berkat kerjasama yang baik dengan semua pihak. Harapan kami semoga selanjutnya kami dapat bekerjasama lebih baik lagi, baik dengan pelanggan sebelumnya mahupun dengan pelanggan yang akan datang.